Головна / Відкриті уроки / Готуємося до НМТ-2023

Готуємося до НМТ-2023

NMT-2023

29 березня 2023 року викладачі та майстри Вільнянського відділення Федорівського центру професійної освіти були слухачами Всеукраїнського вебінар на тему «Особливості підготовки здобувачів освіти до НМТ-2023», який був проведений Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області. Під час зустрічі спікерами піднімалися важливі та актуальні питання: структура, графік цьогорічного НМТ, шкала коефіцієнтів вступних предметів, зміни у реєстрації та форматі проведення тощо.

Методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Наталя Осіна виступила із доповіддю «Сучасні цифрові інструменти для підготовки до НМТ-2023», ознайомила учасників із сучасними сервісами, платформами для ефективної  та якісної підготовки до складання тесту: ЗНО-онлайн, тренувальні тести з усіх предметів, є НМТ, Prometheus. Також були продемонстровані принципи роботи на них.

Дар’я Тінькова, методист НМЦ ПТО Черкаської області, виступила із доповіддю «Інтерактивні ресурси при підготовці до НМТ». Доповідач звернула увагу на типові помилки при підготовці дотесту, особливості завдань із математики, продемонструвала методику створення робочих аркушів та схем для самопідготовки здобувачів освіти.

Шепель Алла, викладач фізики Федорівського центру професійної освіти, виступила із доповіддю на тему «Технологія майндмепнінг як засіб успішної підготовки здобувачів освіти до НМТ з фізики» і детально продемонструвала технологію створення та застосування інтелект-карт, наголосила на їх великій ефективності.

Цікавою та корисною була доповідь викладача української мови та літератури ДНЗ «Запорізький політехнічний центр ПТО» Нестеренко Наталі. Доповідач акцентувала увагу слухачів на великому значенні самоперевірки здобувачів освіти, їх мотивації, психологічному супроводі, налаштуванні під час підготовки до тесту.

Вебінар був корисним для кожного учасника, дав відповіді на основне питання педагога: «Як покращити підготовку здобувачів освіти до НМТ-2023 року в умовах дистанційного навчання?»

Олена Антонова

Викладач української мови та літератури

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

1

Вільні творять майбутнє!

Цьогоріч Україна вдруге відзначає День Гідності та Свободи в стані повномасштабного російського ...