Головна / Уроксторінка 85

Архів блога

Приготування білково-повітряного тіста та вироби з нього (86 группа)

БІЛКОВО-ПОВІТРЯНЕ ТІСТО Цукор 961 г, білки яєчні 360 г, пудра ванільна 7 г. Вихід 1000 г. Підготовлені яєчні білки закладають у збивальну машину і збивають на ма­лій швидкості обертання віничка протягом 2—3 хв. Коли на поверхні білків з’я­виться шумовиння, швидкість ...

Читати далі »

Вироби з бісквітного тіста (86 группа)

БІСКВІТ «БУШЕ» Борошно 389 г, цукор 342 г, жовтки 342 г, білки 513 г, есенція 2 г. Вихід 1000 г. Бісквіт «Буше», який інколи називають ще круглим, відрізняється від бісквіту основного рецептурою і технологією приготування. Тісто готують без додавання крохмалю, ...

Читати далі »