Головна / Новини / Майбутнього прекрасна світла мить…

Майбутнього прекрасна світла мить…

DSCF1582

Співає врочиста година

І мрії у небо пливуть

Чекає на вас Україна

Рушайте сміливіше в путь!

Січневого дня у Федорівському центрі професійної освіти відбулися урочистості з нагоди випуску учнів групи №53 з професії  «Кухар; Кондитер».

Ось і наступив цей особливий, урочистий день. Цього дня немає в жодному календарі. Це свято суму і надії на краще майбутнє. Це свято прощання з веселими одногрупниками, мудрими педагогами, доброзичливими наставниками, з другою домівкою, адже саме тут випускники провели багато цікавого і корисного часу.

DSCF1577Звучить урочистий Гімн України. Ведучі заходу, першокурсниці Коростильова Єлизавета та Черепченко Валерія (група № 86, професія «Кухар; Кондитер»), запрошують на урочистості.

Наказ про відрахування учнів та отримання дипломів кваліфікованого робітника лунає з вуст заступника директора з навчальної роботи Ольги Вікторівни Бортнік. Вона вручає дипломи з відзнакою Єрмаковій Карині і Літвінову Владиславу та іншим випускникам групи «Кухар; Кондитер».

Класний керівник Ольга Григорівна Тимошенко та майстер виробничого навчання Світлана Миколаївна Селімова підготували сюрприз для своїх учнів. Ц е була презентація «Згадаємо найкраще» та напутні віршовані слова у подальшому вирі життя.

DSCF1556Радість свята розділила з присутніми мама випускника Літвінова Владислава Тетяна Володимирівна Літвінова, яка дякувала педагогам за знання, а дітям бажала добра, злагоди, щоб сімейний вогник світив їм у далекій незвіданій дорозі.

Роки навчання у центрі стануть для випускників основою для подальшого життя, бо саме тут вони змогли розвивати свої творчі здібності і таланти. Урочисту церемонію нагородження провела заступник директора з виховної роботи Раїса Василівна Кугаєнко. Номінацію «Кращий з професії» отримали Владислав Літвінов,Карина Єрмакова, Анастасія Джумар. У номінації «Творчість» відзначили Надію Кравченко, Надію Оліфан, Карину Єрмакову, Крістіну Щукіну. Номінація «Спортивна надія» вручена Владиславу Кубаєву та Дар’ї Похилій. Подяку «Кращий староста» отримала Карина Єрмакова.

Та ось запанувала тиша. Все гарне швидко минає, залишаючи щирі спогади тільки про краще. Лунає останній малиновий дзвоник у руках Карини Єрмакової, сповістивши, що навчання у Федорівському центрі професійної освіти  закінчилося.

DSCF1578На святі лунали музичні вітання для мами від Надії Кравченко, танцювальні композиції подарували Надія Оліфан, Карина Єрмакова та Дар’я Похила.

 А директор центру Андрій Володимирович здивував усіх присутніх щирим виконанням музичних композицій  «Летний дождь» та «Музикант».

Свято закінчилося… Але ще довго лунав сміх, музика, усі щасливо посміхалися, бажали одне одному добра, фотографувалися на згадку. Щасливої дороги, наші випускники! До нових зустрічей  на підприємствах країни!

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...