Головна / Новини / Новий рік приходить на поріг

Новий рік приходить на поріг

DSC_0169

20 грудня у Федорівському центрі професійної освіти відбувся новорічний вечір для наших учнів. Розпочався він із «мук творчості» старого казкаря (Шингур Владислав) та його дружини (Якімова Євгенія), яка не могла примусити чоловіка до створення нової казки. Але все ж він написав свій шедевр. І ось яким він вийшов.

Цього разу герої новорічної вистави були дуже сучасні та прогресивні: дід (Варданян Сергій) ходив на боулінг з друзями, баба (Пертія Дарина) слідкувала за фігурою та ходила на фітнес і зліпили вони собі не колобка, а домробітницю зі снігу – Снігуроньку (Сацька Сніжана).

DSC_0145Але була ця Снігуронька незвичайна, бо у неї замість мізків був рекламний блок. Тому Снігуронька нікому не була потрібна, і всі намагалися її позбутися: спочатку потрапляє вона у модельне агентство та перемагає у конкурсі краси, на якому помітив її заморський Принц (Погорілий Богдан), але і він довго не витримав Снігуроньку, віддав її розбійникам (Ченгал Дмитро та Бабаш Ілля). Тоді вирушив на порятунок Снігуроньки український бізнесмен Іван (Арент Юрій), який віддав Снігуроньку на перевиховання до нашого центру, проте і наші досвідчені викладачі не впоралися з нею, довелося збирати педраду, на якій заступник директора Кугаєнко Раїса Василівна заслухала майстра виробничого навчання Снігуроньки Кір’янову Юлю Вікторівну та класного керівника Кіпоть Ольгу Іванівну щодо дивної поведінки їхньої учениці. Та вирішили вони направити дівчину до психолога.

DSC_0120Але виявилося, що психолог цей насправді Дід Мороз (Бабець Іван), він замінив Снігуроньці рекламний блок на гострий розум та добру душу. Після цього розпочалося справжнє новорічне свято: всіх гостей привітала весела Свинка (Якімова Людмила), символ 2019 року та побажала усіх благ у новому році.

Все дійство супроводжувалося різноманітними хореографічними постановками, у постановці яких брали участь Богданова Аліна та дівчата групи 72.

А наступного дня цю ж виставу ми показали для маленьких діток працівників центру і наших гостей. Для них також влаштували цікаві конкурси, діти підготували віршики для Дідуся Мороза. Всі були просто у захваті.

                                                         Якімова Людмила, міністр преси

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...