Головна / Новини / Урочистий випуск кваліфікованих робітників

Урочистий випуск кваліфікованих робітників

DSCF0095У вашому житті знаменна дата

І, дійсно, це незаперечний факт:

У цей осінній день вам всім вручили

На зрілість перший власний атестат

Ось і настав урочистий день для учнів групи №41 з професії «Слюсар-ремонтник; Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва; Водій автотранспортних засобів» ДНЗ «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО».  Всі довго чекали цього дня, хоча на серці не стільки радості, як тихого зворушливого смутку. Адже цей день – як межа між дитинством і дорослим життям. Сьогодні вони ще учні, а завтра – молоді кваліфіковані робітники нашої держави. Хвилюються, посміхаються від щастя і тривог всі, хто прийшов на свято: учні, педагогічний колектив, батьки, друзі аби стати учасниками цього моменту тріумфу і смутку, прощання і початку нового майбутнього.

DSCF0031Традиційно слово для привітання надається  директору ЦЕНТРУ Андрію Володимировичу Зелєнцову. Андрій Володимирович привітав випускників з важливим днем у їхньому житті, побажав знайти правильний шлях кожному випускнику. У день працівників сільського господарства, за сумлінну працю під час проведення польових робіт, вручив особисті подарунки майстрам виробничого навчання – Григорію Володимировичу Білаю та Сергію Володимировичу Осадчому.

Наказ про випуск учнів зачитала заступник директора з навчальної роботи Ольга Вікторівна Бортнік та разом з директором вручили випускникам атестати та дипломи кваліфікованого робітника. Диплом з відзнакою отримав випускник групи «Слюсар-ремонтник; Тракторист-машиніст сільськогосподарського  (лісогосподарського) виробництва;  Водій автотранспортних засобів» Віктор Азаров.

DSCF0057До вітального слова запрошується керівництво групи: класний керівник Наталія Миколаївна Остапчук, майстри виробничого навчання Григорій Володимирович Білай та Сергій Володимирович Осадчий, які впродовж років навчання були для учнів добрими і мудрими наставниками. У своїх напутніх словах бажали вихованцям миру, здійснення бажань, щастя.

Це свято – підсумок років навчання, зіркових досягнень, гарних успіхів випускників у житті навчального закладу. Церемонію нагородження провів директор ЦЕНТРУ А.В.Зелєнцов. За сумлінне ставлення до навчання, здобуті професійні навики, творчість, успіхи у спорті грамоти отримали: Азаров Віктор, Кошарний Владислав, Копійка Олександр, Стаменов Віталій, Тодчук Юрій, Розсоха Вадим, Вербицький Володимир, Антонян Анатолій, Балацький Станіслав.

DSCF0088Випускники в свою чергу дякували усім працівникам закладу за турботу, виховання, навчання та подарували троянди. На святі вітали юнаків  і учні молодших курсів, зичили щастя, удачі, любові, щоб мали достаток, хорошу роботу. На згадку прикріпили до стрічок випускників дзвіночки – як символ знань, дружби та спогадів про веселе учнівське життя.

Здавна повелося у нас на Україні, перед важливими подіями людину благословляють на щастя, на долю і дарують найдорожче, найсвятіше – хліб – основу нашого життя. Від батьків слово мала  Світлана Вікторівна Балак. То ж, мабуть, хвилюючим моментом була мить батьківського благословення дітей величним караваєм та обряд обсипання житом, рушниковий коридор, який утворили мами випускників, проводжаючи дітей у широкий світ з рідної домівки, зі стін навчального закладу.

Ось так і збігли останні хвилини урочистої події. То ж, нехай навчання у ЦЕНТРІ ПТО назавжди залишиться яскравою доброю сторінкою їхнього життя.

Світлана Балак, бібліотекар

DSCF0083

DSCF0123

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...