Головна / Спортивні досягнення / Зональні змагання з настільного тенісу 2020

Зональні змагання з настільного тенісу 2020

2020-02-24_09-10-5820.02.2020 року в місті Бердянськ відбулися  зональні змагання з настільного тенісу серед  здобувачів освіти  ПТНЗ  у Запорізькій області. В змаганнях прийняли участь 5 команд : Бердянський машинобудівний професійний ліцей, Бердянський центр професійно-технічної освіти,  ДНЗ Осипенківський   професійний аграрний ліцей, Бердянський економіко-гуманітарний коледж та команда Федорівського центру професійної освіти у складі :

  1. Вішнякова Олександра
  2. Болдуреску Валентина
  3. Арента Юрія.

Настільний теніс вважається одним із найпопуляр­ніших видів спорту у світі. Настільний теніс – це спорт для будь-якого віку, який сприяє розвитку цінних якостей, необхідних для успішного й здорового життя.

Людина, яка грає  в настільний теніс не тільки підтримує свою фізичну форму, а й  розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуа­цію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.

2020-02-24_09-11-33Змагання проводилися за діючими Правилами змагань з настільного тенісу. Кожна партія тривала до 11 очок. Матч складається з непарної кількості партій, і грається на більшість перемог у партіях. Кожен гравець зіграв чотири поєдинки. Дуже цікавою та інтригуючою була гра між здобувачем освіти Бердянського економіко-гуманітарного коледжу та нашим Олександром Вішняковим, сили були рівні, після двох зіграних партій рахунок 1:1.У вирішальній  партії наш Олександр поступився супернику з рахунком 11:10.  Усі суперники були достойні перемоги. У командному заліку перемогу у турнірі з настільного тенісу серед здобувачів освіти  ПТНЗ  у Запорізькій області виборола команда Бердянського економіко-гуманітарного коледжу. Наші хлопці достойно представили свій навчальний заклад і  посіли  ІІ  місце, ІІІ місце у Бердянського  машинобудівного професійного ліцею. Вітаємо переможців!!!

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...