Головна / Відкриті уроки / Вивчаємо технології приготування страв…

Вивчаємо технології приготування страв…

grup53 26 січня 2016 року в ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» викладачем спецдисциплін Тимошенко Ольгою Григорівною було проведено відкритий урок у групі першого курсу №53 з професії «Кухар; кондитер» з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Метою уроку було вивчення технології приготування  страви, ознайомлення з асортиментом та правилами подачі у різних регіонах України.

Учениця групи Єрмакова Карина надала доповідь про особливості приготування українського борщу з пампушками, учень Літвінов Владислав розповів про види борщу в Україні, учениця Оліфан Надія представила правила подачі страви та сервірування столу. Ці завдання учні отримали як випереджувальне домашнє завдання на попередньому уроці.

Особливістю доповідей було використання електронних презентацій для більшої наочності. Закріплення нового матеріалу на уроці було проведено у вигляді гри. Учні були поділені на дві групи, кожна з яких виконувала своє завдання, яке полягало в тому, щоб визначити яким чином можна виправити помилки при приготуванні борщу.  Такий метод зацікавив всіх учнів, вони активно працювали на уроці. На думку колег,  що були присутні на уроці, тема уроку була розкрита у повній мірі, мета досягнута.

Заступник директора з НВР Бортнік О.В.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20210303_100358_resized_20210303_113956111

Мовна мода – це добре чи погано?

03 березня 2021 року в 95 групі Федорівського центру професійної освіти відбувся ...