Головна / Новини / Свято Дня відкритих дверей!

Свято Дня відкритих дверей!

Foto 73601

Немає професій з великим майбутнім,

 але є професіонали з великим майбутнім…

DSC_1200Федорівський Центр Професійної Освіти  привітав Всіх присутніх на Святі Дня відкритих дверей, який відбувся 17 травня 2018 року, та  запросив до подорожі у світ професій навчального закладу.

Наближається час коли  пролунає останній дзвоник у чудовій, такій знайомій і рідній школі. Вона відпустить  випускників обирати свій подальший шлях на незвіданій дорозі майбутнього. Для вас широко відкриваються різні двері на початку дорослого життя  і потрібно буде обрати якій професії вчитися, спеціалістом якої галузі стати.

DSC_1092Вибір професії – це дуже складне й відповідальне завдання в якому не можна допускати помилки. Перш за все треба обирати професію до душі, а не керуватися видимою, підчас неоправданою престижністю. Ще Шекспір казав «Робота, яку ми виконуємо охоче, зцілює болі».

Слово для привітання надалося директору Федорівського Центру  Професійної освіти  Зелєнцову Андрію Володимировичу та  запрошеним гостям Депутату обласної ради Машинському Олександру Миколайовичу, Голові Більмацької районної ради Симоненко Юлії Іванівні, Першому заступнику Районної державної адміністрації Василенко Олександру Петровичу, помічнику народного Депутата Пономарьова Олександра Сергійовича Єрмак Ірині Миколаївні.

На гостей чекала насичена та цікава програма.  У виконанні учнів та випускників нашого ЦЕНТРу  звучали пісні та виконали танок з віночками.

Всіх гостей запросили на екскурсію по нашому навчальному закладу, де ознайомилися з  матеріальною базою для підготовки робітничих спеціальностей тракториста, слюсаря, водія та кухаря- кондитера.

DSC_1190Після екскурсії  майстер виробничого навчання по професії «Кухар, кондитер» Ковальова Валентина Василівна провела майстер-клас по приготуванню шоколадних десертів. Всі бажаючі могли позмагатися  в тиру у стрільбі з пневматичної гвинтівки, які організував та провів викладач Захисту Вітчизни Олексенко Вадим Миколайович .

Всіх присутніх пригостили козацьким кулішем, приготованим на вогні  майстрами в/н Понькою Л. І., Лавріненко О.Ф. та Золотарьовою К. Г.

То як не заблукати у такому вирі різноманітних професій? Обрати те, що тобі до вподоби. Для цього і проводяться такі необхідні заходи як Дні відкритих дверей.

Сподіваємося, що це не остання наша з вами зустріч. І в новому році ми вже  будемо  вітати вас як учнів Федорівського Центру Професійної Освіти!

Ласкаво просимо до нашого навчального закладу!

Велика подяка всім працівникам Центру за організацію та проведення заходу – Дня відкритих дверей!

                                                                                                                            Методист ЦЕНТРу  Золотарьова О. В.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-d597337d699c89592af643824b7f7d7f-V

Моя майбутня професія

27 лютого заступником  директора з навчально-виробничої роботи Вільнянського Відділення Федорівського центру професійної ...