Архів блога
18Т1. “Захист Вітчизни”. Тема: “Магнітний азимут і його визначення. Руз за азимутом”.
06.04.2020 18Т1 Магнітний азимут і його визначення. Руз за азимутом.
Читати далі »Розв’язування логарифмічних рівнянь
Основні методи розв’язування логарифмічних рівнянь При розв’язувані логарифмічних рівнянь важливо добре знати їх властивості. Без знання властивостей логарифма нічого не вийде. Це те саме, що без знання алфавіту пробувати ліпити речення. Подальші обчислення зводяться, як правило, до розв’язання квадратних рівнянь ...
Читати далі »Логарифмічні рівняння
Опрацювати відеоурок, записати основну теоретичну інформацію, приклади Логарифмічними рівняннями називаються рівняння, що містять невідому величину під знаком логарифма або його основі (або в обох місцях одночасно). Їх легко звести до квадратних чи степеневих рівнянь відносно змінної, якщо знати властивості логарифма. Для ...
Читати далі »Вироби з дріжджового шарового тіста (86 группа)
БУЛОЧКА ШАРОВА З МАРЦИПАНОМ Борошно 5270 г, цукор 800 г, маргарин 1545 г, зокрема для прошаровування 1145 г, меланж 955 г, сіль 50 г, вода 1600 г, дріжджі 165 г. Маса тіста 10000 г. Для начинки: цукор 150 г, меланж ...
Читати далі »Вироби з дріжджового тіста (86 группа)
Булочка домашня: Борошно 3377 г, дріжджі 85 г, масло вершкове 743 г, цукор-пісок 550г, сіль 30 г, вода 1470 г, жир для змащування листів 25 г, яйця для змащування виробів 2 шт., цукор для посипання 160 г. Вихід 100 шт. ...
Читати далі »