Головна / Новини / Хліб – усьому голова

Хліб – усьому голова

DSC_0690Важливим є аграрне виробництво,
Годує воно щедро кожен рік,
Велику справу робить в Україні
Сільського господарства робітник.

В цей день святковий щиро побажаю
Нехай в житті не буде перешкод,
Ніщо не шкодить вдалому врожаю,
Родючим буде в кожного город.

16 листопада у Державному навчальному закладі «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ» відбувся відкритий виховний захід «Хліб – усьому голова», присвячений Дню працівників сільського господарства. На цьому концерті ми не тільки святкували та вітали трударів, а ще й підвели підсумки нинішнього аграрного року для нашого ЦЕНТРУ та привітали працівників-трударів, які брали участь у польових роботах та доклали своїх зусиль у посівній та збиральній кампаніях.

DSC_0698Отже, свято розпочалось привітаннями від старшого майстра Зелєнцової Тетяни Анатоліївни, а далі відбулося вручення подарунків працівникам ЦЕНТРУ, які трудилися на полі. Ще раз вітаємо та висловлюємо слова вдячності Гуку А.М., Ягодкіну М.Ю., Зелєнцову Ю.А., Лихварю О.В., Білаю Г.В., Осадчому С.В., Ткаченку В.І., Грицану А.В., Шутову В.М., Калюжному В.В.,  Двірнику С.В., Двірнику А.М., Ткаченку І.С., а також директору ЦЕНТРУ за організацію сільськогосподарських робіт.

Сама концертна програма супроводжувалась декламуванням віршів про хліб учнями ЦЕНТРУ: Ротком Олександром, Кулінченком В’ячеславом, Пертією Дариною, Богдановою Аліною, Дембіцькою Інною та Ринжею Іваном. Поміж поезією звучали пісні у виконанні Зубця С.В., Гук О.Я., Арента Юрія. Також розвеселили всіх і підняли настрій сценки у виконанні Варданяна Сергія і Петренка Артема, Новікова Олексія і Арента Юрія.

Наприкінці Тетяна Анатоліївна і Дембіцька Інна запалили свічки в пам’ять про померлих від голоду 1932-1933 років, для них окраєць хліба виявився ціною всього життя.

                                                                 Кугаєнко Р.В.,

                                                                 заступник директора з НВР

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...