Головна / Відкриті уроки / Майстер-класи / Майстер–клас по приготуванню імбирних пряників

Майстер–клас по приготуванню імбирних пряників

20181219_111051 На день Святого Миколая майстер виробничого навчання  Нечет Світлана Петрівна провела з учнями групи № 62, «Кухар; Кондитер», майстер–клас  по  приготуванню імбирних пряників.

Рецепт цієї випічки вже протягом довгого часу є досить популярним в західних країнах. У Україні такі солодощі теж з кожним роком стають все більш затребуваними.

Популярність таких пряників, крім оригінального смаку, пояснюється тим, що їх невід’ємною частиною є яскравий розпис глазур’ю. Тож під час майстер–класу майстер звернула увагу на правила користування кондитерським  мішком та правилами малювання глазур’ю по кондитерських виробах, далі повинна працювати їх художня фантазія.

Незважаючи на те, що справа це досить тривала і трудомістка, сам процес є творчим і буквально затягує. Учні з великим захопленням прикрашали своє чарівне печиво: це  миколайчики, зірочки, сердечка,квіточки,сніжинки та інше.

Кожен хотів щоб його витвір  був кращим. Та у всякій справі завжди є активніші та здібніші. Тож хочеться відзначити роботи таких учнів : Івасюк Яни, Галавури Анжеліки, та Мордика Вадима.

Молодці!

Отже, якщо ви хочете здивувати своїх близьких, або гостей смачною, оригінальною і яскравою випічкою, то спробуйте приготувати  імбирні пряники. Вам сподобається.

Нечет С.П. майстер в/н

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-6b9941c7e1691c8beabc784576bd84df-V

Воркшоп «Еконавички в професії»

У період з 18 по 22 березня 2024 року Департаментом освіти і ...